Για την πλοήγηση


Κέντρο Μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ• Έχετε παιδιά στο Δημoτικό ή στο Γυμνάσιο;

• Εργάζεστε και δεν προλαβαίνετε «να τα διαβάσετε»; 

• Έχουν «τεστ» και δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε; 

• Είναι περασμένες 11 και μελετούν ακόμη; 

• Αντιμετωπίζουν δυσκολία σε κάποιο μάθημα;Αφιερώστε στο παιδί σας μόνο τον χαρούμενο εαυτό σας και αφήστε τη φροντίδα του καθημερινού διαβάσματος σ’ εμάς!  


Στο κέντρο μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ στο Γαλάτσι, οι μαθητές εκπαιδεύονται στο να οργανώνουν τον χρόνο τους και να τον αξιοποιούν με τον σωστό τρόπο, μελετώντας τα μαθήματά τους συστηματικά και αποδοτικά.

Οι έμπειροι καθηγητές μας επιβλέπουν και καθοδηγούν και οι μαθητές μελετούν τα μαθήματα του σχολείου τους, με στόχο να εμπεδώσουν τη σχολική ύλη μέσα από τις συχνές επαναλήψεις που γίνονται σε όλα τα μαθήματα.

Φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή προετοιμασία των μαθητών για τα διαγωνίσματα και τις εξετάσεις τους, τους μαθαίνουμε να μελετούν μόνοι τους απερίσπαστα και οργανωμένα, να στηρίζονται στον εαυτό τους και κυρίως να αποκτούν αυτοπεποίθηση. 


Προσφορές:

Το μάθημα γίνεται τώρα και στον Υπολογιστή! Σας περιμένουμε από την Δευτέρα 28/8/2017 10-1 & 5-8 για Πληροφορίες και Ενημέρωση!! Τηλ. επικοινωνίας 2102134914-6948834017